:-)Tájékoztató egyházi szervezet, egyházi intézmény vezetőinek

Tájékoztató egyházi szervezet, egyházi intézmény vezetőinek


Minden katolikus intézmény szabadon csatlakozhat az MKPK és a Magyar Telekom Nyrt. közötti együttműködési megállapodáshoz. A kedvezményes előfizetői konstrukciók egyaránt elérhetőek a papság, az egyházi alkalmazottak és minden önkéntes egyházi szolgálattevő számára. Jelenleg kétféle előfizetést lehet vásárolni, intézményi előfizetést és szolgálattevői előfizetést. 

Intézményi előfizetésnél az elő- és számlafizető az adószámmal rendelkező egyházi intézmény vagy, egyházi szervezet. 

A szolgálattevői konstrukció több szempontból is kedvező: egyrészt, mert az intézmény is díjmentesen hívhatja az ilyen számokat; másrészt, mert a szolgálattevői konstrukció olyan juttatási forma, melyet az intézmények külön pénzkiadás nélkül adhatnak minden dolgozójuknak. A dolgozó ezt díjkedvezmény formájában realizálja.

A szolgálattevői konstrukcióban az elő- és a számlafizető is a dolgozó. Minden szolgálattevő akár 5 előfizetést is vásárolhat, így díjmentessé tehető a családon belüli mobil kommunikáció is. Számhordozás lehetséges, azaz már meglévő előfizetést, - akár kártyásat is - más mobilszolgáltatótól számhordozással, a keretmegállapodás hatálya alá lehet hozni. 

Amennyiben ez a lehetőség érdekli a dolgozókat, szolgálattevőket, akkor az intézményvezető jelentkezését várjuk a mobil (kukac) katolikus.hu e-mail címen. Az e-mailnek tartalmaznia kell az egyházmegye nevét, egyházi szervezet nevét, adószámát, vezetőjének nevét, telefonszámát és e-mail címét. További tájékoztatást válaszlevélben küldünk.

A dolgozók a kapott igazolás birtokában, bármelyik T-Pontban vagy T-Partner üzletben saját maguk tudják intézni mobiltelefon igénylésüket.

:-)

KaPI új  honlapja:
www.katped.hu